Despre Noi

Compania Sunpack este un furnizor profesionist de soluții pentru ambalare, care pune preț pe calitate, fiabilitate și abordarea individuală. Oferim prețuri competitive și o varietate de materiale, asigurând livrare rapidă și condiții de plată convenabile. Scopul nostru este sprijinirea și dezvoltarea afacerilor în Chișinău, Moldova prin furnizarea de soluții de ambalare de înaltă calitate, adaptate nevoilor business-ului.

Cifrele ce reflectă realitatea
700

Categorii produse

1262

Clienți multumiți

18

Ani pe piață

✦ Servicii pentru clienții Sunpack

În calitate de client al companiei Sunpack, veți beneficia de o gamă largă de servicii suplimentare, inclusiv consultații personalizate privind ambalajele, elaborarea designului, fabricarea clișeului și livrarea rapidă a mărfii. Oferim, de asemenea, suport în alegerea materialelor potrivite (PET, folie, carton/hârtie, materiale biodegradabile și combinate) și opțiuni de ambalaje personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice.

✦ Diverse industrii, soluții adaptate

Sunpack este partenerul pentru industrii variate, incluzând retailul, industria de producere, agricultura, horeca, sectorul tehnologic și multe altele. Oferim soluții personalizate de ambalare, adaptate nevoilor specifice ale fiecărei industrii. De la restaurante și cofetării până la fabrici de producție și hoteluri.

✦ Gamă variată de produse Sunpack

Oferim pungi din polietilenă și hârtie, containere, îmbrăcăminte de unică folosință, pungi personalizate, saci, produse pentru patiserie, peliculă, veselă de unică folosință, accesorii pentru cofetărie, accesorii pentru curățenie și benzi adezive transparente. Indiferent de industria în care activați, Sunpack are soluția de ambalare perfectă pentru dumneavoastră.

✦ Contactați-ne

Suntem aici pentru a fi partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul ambalajelor. Contactați-ne pentru o consultanță personalizată și pentru a afla mai multe despre gama noastră completă de servicii și produse.

 

Solicita Catalog